Jäsenmaksut lähtivät liikkeelle

Vuoden 2017 jäsenmaksut ovat juuri lähteneet jäsenten ilmoittamiin sähköposteihin. Näin säästämme paljon postimaksuissa ja ajassa hieman.

Postiin napsahtaa viesti otsikolla ” Joensuun Gospel ry on lähettänyt sinulle laskun ” ja viestissä näkyy  esikatselukuva ja liitteenä on PDF- muotoinen lasku. Maksupalvelu toteutetaan Holvi.Comin kautta. Muista käyttää laskun viitenumeroa. Viestikenttään kirjoitetut tiedot eivät välttämättä välity systeemin läpi.

Eräpäiväksi sattui 1.4., mutta lasku on silti totisinta totta. Toiminnassamme jäsenmaksut ovat erittäin tärkeitä perustoimintojen rahoitukseen.  Muuten toimintaa toteutetaan vapaaehtoistyön piikkiin. Ja rahoitetan mm yhteistyötahojen avustuksien ja ohjelmien mainosmyynnin kautta.

Jäseneksi voi liittyä esimerkiksi näppärästi nettikauppamme kautta,  tästä linkistä

Vuoden 2017 festarien suunnittelua tehdään koko ajan sata lasissa. Luvassa on jo nyt paljon laadukasta gospelia, likipitäen vauvasta vaariin. Kannattaa seurata tätä kanavaa.