Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lavrenchukien perhe

16.8.2017 @ 18:00 - 20:00

klo 18.00 Helluntaikirkko: Lavrenchukien perhe (kolehti)

Lavrenchukien perhe muutti Suomeen keväällä 2007. He asuvat Pohjois Karjalassa, Liperin kirkonkylässä. Perheen vanhemmat ovat molemmat ammattimuusikkoja. Isä Igor on ammatiltaan harmonikkataiteilija ja kapellimestari. Äiti Svetlana on konserttipianisti ja kuoronjohtaja. Musiikki on alusta saakka ollut vahvasti mukana myös perheen lasten elämässä. Elokuussa 2014 perhe sai Suomen kansalaisuuden.

Niinpä pian Suomeen muuttamisen jälkeen Lavrenchukeista muotoutuikin Kristillinen perheorkesteri, jonka jäsenmäärä jatkuvasti lisääntyy lasten kasvaessa, ja kunkin lapsen löytäessä oman musiikillisen suuntautumisensa.

Konserteissa esiintyvät vanhempien lisäksi nykyään jo neljä perheen kuudesta lapsesta. Esikoinen Seva, joka itsekin on jo ammattimuusikko, soittaa konserteissa paitsi trumpettia, myös juontaa konsertteja.

Tyttäret, Anastasia ja Alona laulavat konserteissa, sekä soittavat kumpikin omia instrumenttejaan (Anastasia pianoa ja Alona viulua). Lisäksi myös Svyatoslav poikanen soittaa jo rumpuja. Tulevaisuus näyttää mitä instrumentteja perheen pienimmäiset, Maria-Kristina ja Elisa-Liel, aikanaan omikseen valitsevat.

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16.8.2017
Aika:
18:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjät

Joensuun Gospel ry
Joensuun Helluntaiseurakunta

Tapahtumapaikka

Joensuun Helluntaiseurakunta
Niinivaarantie 26
Joensuu, 80200 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
http://joensuu.helluntaiseurakunta.fi